Elke zaterdag staan we voor u klaar in Hoogeveen!

06 82265738 info@marktbakker.com

Over marktbakker Doldersum

Over ons, deze pagina is bedoeld om een beetje kennis te maken met ons bedrijf en wie wij zijn.

Hoe het begon

Ons bedrijf, marktbakker Jan Doldersum, is opgericht in 1991. In deze tijd hebben wij op vele verschillende markten gestaan met verschillende marktkramen. Zo begonnen we lang geleden met de kleuren blauw-wit maar sinds 10 jaar kunt u ons herkennen aan de wit met geel/oranje kleur. Na 25 jaar keihard gewerkt te hebben, doet Jan het sinds 1 januari 2016 het rustiger aan en staan wij enkel in Hoogeveen op de markt.

Tegenwoordig

Wij hebben een grote kraam met een enorm groot assortiment in verschillende dingen zoals koek, brood, bolletjes en taarten. Teveel om op te noemen, dus kom gerust eens een kijkje nemen en geniet van de sfeer op de markt!

U kunt ons vinden zaterdags in Hoogeveen, door de ‘verbouwing’ aan de hoofdstraat staan wij momenteel tegenover notaris Scholten. Hier staan wij vanaf 8 uur tot 17 uur voor u klaar.

Heeft u vragen of wilt u een bestelling doorgeven? U kunt ons bellen of appen via 06 82 26 57 38. Mailen kan ook via info@markbakker.com. Daarnaast kunt u ons volgen via onze facebookpagina . Hier plaatsen wij onze aanbiedingen en andere leuke weetjes.

Logo

– Familie Doldersum 

 

 

5 thoughts on “Over marktbakker Doldersum”

 1. Alle broden zijn van goede kwaliteit. Of je bij de supermarkt koopt of bij de warme bakker dat maakt geen verschil. Er zit helaas geen smaak aan. De smaak van die broden beperkt zich tot de korst. De rest van de boterham heeft de smaak van eetbaar karton. Het brood van de heer Doldersum heeft wel smaak. Daarom koop ik het bij hem.

 2. Gisteren was ik in Hoogeveen en liep met mijn dochter over de markt.
  Ik was helemaal perplex:wat een groot assortiment van lekkere dingen,zowel brood als gebak/koeken!
  Ik werd er echt “hebberig”van!

  Echt geweldig en wat zou ik(en met mij waarschijnlijk vele anderen)graag willen dat jullie ook met een kraam op de markt(en)
  In Zutphen zouden komen staan!
  Nu zijn jullie staanplaatsen te ver om af en toe even langs te gaan,helaas!
  Een vriendelijke groet uit Zutphen

  1. Bedankt voor het compliment! Fijn om te horen. Wie weet bent u nog eens in de buurt, dan hopen we u te mogen verwelkomen. En wie weet komen we ooit nog in Zutphen!

 3. Hoe moeten wij nu verder zonder de heerlijke croissant van Jan, kochten ze altijd in Winschoten.Hebben nog nergens de goede croissant kunnen vinden. wie heeft er een tip?
  Hoogeveen is te ver om ze te halen.

Comments are closed.