Elke zaterdag staan we voor u klaar in Hoogeveen!

06 82265738 info@marktbakker.com

Acties en aanbiedingen

2Aanbiedingen
Elke week heeft marktbakker Doldersum aanbiedingen voor de zaterdag markt. Deze aanbiedingen worden geplaatst op onze Facebookpagina. Op de hoogte blijven? Like dan onze pagina!

Acties rondom feestdagen
Met feestdagen hebben wij altijd speciale acties. Vaak is dit een pakket met allerlei lekkernijen voor die feestdag. Deze pakketten hebben wij vaak in verschillende ‘maten’, dus als je nou een basispakket, een standaardpakket of een luxe pakket wilt, het kan altijd. Een pakket bevat heel veel lekkernijen, altijd dubbel en dwars waar voor je geld. We zorgen ervoor dat je met ons pakket meer dan genoeg te eten hebt op die dag (en soms nog genoeg voor erna). Deze acties publiceren we op onze facebookpagina. Let op: voor deze actie is het slim om te bestellen om zeker te zijn van een pakket, ze lopen namelijk altijd enorm hard.

Tassenactie
Een win-win situatie. Als wij op het einde van de markt producten over hebben, zoals brood en bolletjes, verdelen wij dit over ‘tassen’. In zo’n tas zit dan allerlei producten, afhankelijk natuurlijk van wat er over is. We noemen dit de verassingstas. Deze tassenactie plaatsen wij op Facebook. Voor 5 euro kunt u een goed gevulde tas met allerlei producten ophalen bij ons huis (in Hollandscheveld) tussen 19.00 en 19.30. Wat is dan de win-win situatie? U heeft goedkoop een tas voor lekkere (en verse) producten en wij hoeven geen producten weg te gooien. Meedoen aan deze actie? Reageer op ons bericht op Facebook, krijgt u een bericht terug dan mag u een tas ophalen.

Bekijk hier onze pagina