Elke zaterdag staan we voor u klaar in Hoogeveen!

06 82265738 info@marktbakker.com

Brood

Voor heerlijk brood tegen een betaalbare prijs ben je bij ons aan het goede adres. Zoals u van een bakker kunt verwachten hebben wij vele soorten brood. Deze zijn in te delen onder de categorieën ‘gewoon’ brood, ‘luxe’ brood, desembrood en ‘speciaal’ brood. Lees hieronder meer over onze broden of bestel direct via 06 82 26 57 38.

Gewoon brood. Keuze uit zo’n 20 soorten brood, de keuze is reuze. Van weitebrood tot grof volkoren met zonnepit en alles daar tussen in. Bekijk hier ons gehele assortiment.

Luxe brood.  De luxere soorten brood, zowel zonder als met pitten en zaden. Denk hierbij aan de donkere waldcorn broden en de enorm populaire zeebonk. .

Desembrood. Ambachtelijk en knapperig brood, vers gebakken op de markt. Verkrijgbaar in verschillende soorten. Lees hier alles over desembrood, wat het precies is en welke soorten we allemaal hebben.

Speciale soorten brood; hierbij kun je denken desem speltbrood en (desem) koolhydraadarm brood. Ons spelbrood is naast dat het spelt is, ook nog eens desem, dit heeft als voordeel dat het ook nog eens zonder gist, e-nummers en lactose is. Koolhydraadarm brood hebben wij in desemvariant als in ‘gewone’ variant. Lees hier alles over onze speciale broden.

 

Kom gerust eens op de markt om onze broden te bekijken. Wilt u zeker weten dat je favoriete brood er nog is? Bestel het dan door ons te appen op 06 82 26 57 38. Mailen mag ook via info@marktbakker.com. Dan ligt je favoriete brood zaterdags klaar op de markt in Hoogeveen.