Elke zaterdag staan we voor u klaar in Hoogeveen!

0528-343734 info@marktbakker.com

Onze desemlijn

PUUR-brood (ofwel desembrood) wordt 24 uur gerezen, dit zorgt voor een luchtige deegstructuur en een heerlijke smaak. Vervolgens wordt het brood gebakken in een steenoven, waardoor de korst lekker knapperig wordt. PUUR-brood bevat alleen natuurlijke grondstoffen dus geen E-nummers, conserveringsmiddelen, geur- en smaakstoffen. Het brood is desembrood (geen desem meel of desempoeder als toevoeging maar echt gemaakt van desem), dit is iets anders dan zuurdesem.  Op de markt wordt het brood afgebakken, zodat het supervers is. Het brood bevat olijfolie in plaats van vet, heeft minder zout, geen lactose (behalve de producten met rozijnen) en bevat geen gist.

PUURLIJNPUUR ROZIJN

 

 

 

 

 

 

 

De PUUR-lijn bestaat uit verschillende producten. Zo hebben wij verschillende soorten PUURbrood, van volkoren met pompoenpitten tot witbrood en van rozijnenbrood tot een desem speltbrood. Daarnaast verkopen wij verschillende soorten stokbroden uit deze lijn zoals naturel, meergranen, ui, pepperoni, olijven (sinds november €1,- per stuk) en walnoot. Ten slotte hebben wij ook kleine desembolletjes in smaken rozijn, wit en bruin met zaden.

TIP: u kunt producten van de PUUR-lijn ook ongebakken meenemen en dit zelf thuis afbakken, zo heeft u ook op een later moment supervers en lekker warm brood.

PUUR STOKPUUR BROODPUUR BOLLETJES